Csuklóra mennyire fáj egy tetoválás?
Egy ilyen kicsi minta a csuklón is nagyon jól mutat.
Nekem is a csuklómon van egy minta (kb 5x5 cm), és nekem szinte egyáltalán nem fájt, sőt, még valahol élveztem is. :P
De teljesen változó, ki hogy éli meg a tetoválást, illetve hogy kinek hol fáj legkevésbé, és hol a legjobban. Ezt csak akkor tudhatod meg, mikor már készül a mű.
De szerintem egyébként ne az befolyásoljon, hogy hol fáj, hol nem annyira. Amit elhatároztál, azt csináltasd meg. És az örök igazság, hogy aki tetoválást akar, az bizony viselje el a fájdalmat. :)
Egyszer régen olvastam valami leírást erről egy szalonban, hogy hol fáj és hol kevésbé.
A csukló valahol a középmezőnyben volt, direkt megjegyeztem mert én is oda akartam valamit.
Persze nem tudom ez így mennyire általánosítható, de ott azt írták nem fáj nagyon.
Csontos részeken fáj a legjobban, én legalábbis ezt olvastam, még nem tapasztaltam (de majd fogom XD).
Az ujjra én azt olvastam, hogy nagyon ritka esetben marad ott szép egy tetoválás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!