Fülbevaló a fül felső részén porcba. Van szövődménye?
Anyukám nem akarja engedi, mert fél, hogy eltalál valami ideget és vmi bajom lesz..sztem ez hülyeség.
Ti mit mondtok?
nekem 2 is van, és lőtték ékszerésznél.
nem volt valami kellemes érzés (utána se) de mostmár nem fáj :D
és nagyon szépek ^^
15/L
Nekem nagyon bejön,viszotn állítólag nagyon fáj.úgyhogy én nem csináltattam.de ha bírod a fájdalmat akk csináltass mert qrva jól néz ki.
na pacsii.
Én magamnak csináltam meg itthon, úgy megtetszett, és nem bírtam várni ^^
utánanéztem a neten, hogy hol vannak olyan pontok, ahova nem szabad(kép), és úgy csináltam meg sterilen, egyből a fülbevalót tettem bele, szal azzal szúrtam ki. Ha szakértő csinálja, nem lehet semmi baj, de ahogy mondták csak szúrni lehet, mert ha lövik akkor eltörhet a porc. Amúgy egyáltalán nem fáj mikor megcsinálják, csak utána, ha valami nyomja, szal egy pár napig nem tudsz azon az oldaladon aludni ahova csináltattad.
16/L
Az a bibi, hogy a világért se szuratnám.. xd
Csak a lövés mellett élek de nemhiszem h eltörne a porc nem vagyok cukorból..:D xD Köszi a válaszokat, ha anyu belemegy akkor csakis lövetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!