Nem találok megfelelő alapozót?
Figyelt kérdés
Sokféle alapozót kipróbáltam már de egyik sem az igazi.
Ha megnézek egy videót, mindenkinek tök szépen fed az alapozója.
Nekem szinte mindegyiknél vagy kiszárítja a bőröm a felkenése után 1 perccel vagy teljes egészében látható elég durván, hogy alapozó van rajtam, pedig alá hidratálok és primert is használok.
Van egy Rimmel alapozóm, egy BH cosmeticses, illetve egy Fit!me-s. Mindegyiknél ez a problémám. Tudnátok ajánlani esetleg egy jó textúrájú alapozót, szép fedéssel? Nem a legdrágább kategóriából szeretnék. Olyan 8-10 ezer Ft-ig férne vele a büdzsémbe.
23/N
2019. okt. 20. 06:11
1/5 anonim válasza:
A Fit me alapozó valóban nem fed jól, nekem is van olyan. De kb 2hónapja használok Douglas saját márkás alapozót (vízálló) és nincs maszk hatása, gyönyörű a színe. Ebből nem is szabad többet felvinni, mert fényben fénylik. Egy próbát megér neked is. 7ezer ft azt hiszem. Nekem sikerült 40%-os kedvezménnyel beszereznem.
2/5 anonim válasza:
En most a loreal true match alapozojat vettem meg, nagyon szep a fedese, könnyen el lehet dolgozni, elég folyékony állagú, nap végére nekem nem mozdul el, nem jön le, nem fénylik át. Matt alapozó de nem szaritja a bőröm.
4/5 anonim válasza:
Semmiképpen se válassz matt alapozót, ha száraz a bőröd, mert nagyon csúnya lesz a végeredmény. Inkább dewy finishű alapozók közül válogass, ilyen például a Bourjois Healthy Mix vagy a Bourjoix CC creme, én ezeket használom, ha túl fényes még mindig lehet rá púderezni, de a Healthy Mix-szel és egy jó korrektorral tökéletes hatást lehet elérni. Ne az alapozó legyen nagyon erős fedésű, mert akkor maszkos hatást fogsz elérni, a problémás területeken menj át inkább mégegyszer korrektorral. Ezek az alapozók, amiket írtam 4500 forint körül vannak, plusz a saját korrektoruk 2-3 ezer forint, így bele is férne a költségvetésedbe.
5/5 anonim válasza:
Loréal True Match
Catrice HD Liquid Coverage
NYX Can't stop won't stop
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!