Lányok ti akartok tragus fül piercinget? Aki csinált annak mennyire volt fáj? Na meg mi volt az oka? Mert elvileg nagyon fájdalmas és nagyon furcsán néz ki (unesztétikus) szerintem.
Figyelt kérdés
2019. okt. 14. 16:27
1/6 A kérdező kommentje:
Mennyire volt fájdalmas* csak a telom bele javított.....
2019. okt. 14. 16:29
2/6 anonim válasza:
Van, mert nekem tetszett - tetszik.
A fájdalom nem volt vészes egyáltalán
3/6 Metionin válasza:
Nekem is van, mert szerintem is jól néz ki. A szúrás teljesen kibírható volt, inkább feszített mint fájt, utána pár napig kicsit fájt és duzzadt volt.
4/6 anonim válasza:
A fájdalmat illetőleg csatlakozom az előttem szőlők hoz. Abszolút kibírható.
Egyébként nekem az egyik kedvencem, kettő is van évek óta, és még mindig imádom.
6/6 anonim válasza:
Nekem is van. Nekem abszolút nem fájt. Volt mikor a keresztlányom bele kapott a szúrás után 1-2 héttel. Na akkor nagyon-nagyon fájt, még napok múlva is. De már teljesen gyógyult. Kb.: 2-3 hónapja csinaltattam. Legalább 5-7 éve akartam már. És úgy gondoltam, ha már ilyen régóta tetszik és szeretném akkor meg kell csináltatni. 30 éves vagyok tehát nem tini fejjel csinaltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!