Szeretnék orr piercinget, de sokszor vagy megfázva?
Szia!
Nekem karikám van, azzal is lett megcsináltatva. Én gyakran fújom az orrom, még akkor is, ha nem vagyok megfázva. Ennek ellenére sikerült megoldanom, hogy orrot fújjak (óvatosan elhajtottam a karikát előre és hátrébb nyomtam meg), és szépen gyógyult. Ma pedig már semmi bajom vele, az egyik legjobb magaviseletű piercingem. :)
Szóval ne aggódj, csak bánj vele óvatosan.
először nem szabad karikát betenni, egyenest kell. a piercier is ezt mondja majd, feltéve ha normális helyre mész, és nem plázába. :D
nekem szeptembertől májusig folyik az orrom, állandó jelleggel. karikám van, de először nekem is sima volt. kb 2-3 hét és lecserélheted ám karikára, ki lehet bírni. egyenesnél vigyázz, nehogy kirántsd a zsepivel majd. de túl lehet élni azt a pár hetet. karikánál semmi gond nincs vele.
a köves nekem kiesett feszt. pulóver (egybe, nem zippzáras) levételnél egyszer ki is rántódott az orromból, én azért nem pártolom, mert könnyű elhagyni. de gondolom, meg lehet szokni azt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!