Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Sárga korrektor. Na de honnan?

Sárga korrektor. Na de honnan?

Figyelt kérdés

Úgy tudom sötétlila karikák eltüntetéséhez sárga korrektorra lesz szükségem.Az összes drogéria összes márkájának összes árnyalatát kinyitogattam,de sárgásat semelyikből nem találtam,csak bőrszínűt.

Tudtok márkát ajánlani,esetleg beszerzési helyet?

Nem baj,ha professzionális vagy drágább cucc,csak hatékony legyen.

Köszi szépen!

Szép és nem ilyen meleg napot kívánok!

2010. júl. 16. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:

De miért pont sárgásat szeretnél?

A bőrszínű miért nem jó?

Egyébként az avonban vannak nagyon jó termékek, korrektorok.

Én a bőrtónusjavító korrektort használom.

2010. júl. 16. 11:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem amiről hallottál, az sem sárga volt, hanem sárgásabb árnyalatú, de azért bőrszínű.
2010. júl. 16. 11:42
 3/8 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele,hogy nem citromsárga.

Azért nem jó a bőrszínű,mert az nem fed,nem véletlenül használnak a sminkesek sárga korrektort a karikák eltüntetésére.

2010. júl. 16. 12:18
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

MAC-ból használom én, és nagyon jó a korrektora kifejezetten szem alá

(amúgy tipikus magyar vagy, mindig sírtok, ha hideg van, ha meleg, ha esik, ha nem esik szörnyűek vagytok, már kikészültem töletek(hála isten én nem magyar vagyok))

2010. júl. 16. 12:59
 5/8 anonim ***** válasza:
essence (lehet h nem igy bkel irni xD) 3-as korrektor dorkasminkel ird be a jutyubba és ott kiadja. Ott mutatja be a vidiei közt asszem van ojan amin segit a börhibák eltüntetésében.pussz
2010. júl. 16. 13:19
 6/8 A kérdező kommentje:

ma 12:59 Mi bajod van?????????????????????????????????

Miből gondolod én magyar vagyok?Valószínűleg azért nem bírom én sem.............

A vidit megnézem,köszi!

2010. júl. 16. 13:22
 7/8 A kérdező kommentje:

Tetszik,jó a vidi,azt hittem valami kis nyafka p****a lesz,de nem,tök jófej a lány és értelmes is.Azt hiszem sokat fogok innen tanulni.

Köszi!

2010. júl. 16. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:

11:42 vagyok. Bocs, akkor ma is tanultam valamit.

A magyarság/nem magyarság kérdése hogy jött ide? Valamiről lemaradhattam. :S

2010. júl. 16. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!