Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van erre valami jó (ha lehet...

Van erre valami jó (ha lehet olcsó) korrektor?

Figyelt kérdés

Zsíros a bőröm ezért fénylik,kicsit szeretném mattítani,úgy hallottam a korrektor a legjobb választás(mert a púder és az alapozó nagyon rosszat tesz a bőrnek). Olyat szeretnék ami minél kevésbé roncsolja a bőrt és megoldja a problémám,mindezek mellett pedig jó áron van:)

ötletek?:)

2011. szept. 2. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
A korrektor nem erre van, használj púdert és mosakodj kénes szappannal.
2011. szept. 2. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
de 14/L vok,a púder károsítja leginkább a bőrt és hallottam valamilyen direkt tiniknek készült korrektorról,hogy ezt a problémát kiküszöbölje....azért köszi,várok további válaszokat is:)
2011. szept. 2. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:
én óvatosan szoktam hintőport tenni az arcra reggelente, de már 2 hónapja csinálom azt, hogy egy kis élesztőt összekeverek egy kis felmelegített mézzel...ez zsírtalanítja az arcot...ezt kb. hetente 2x szoktam =)
2011. szept. 2. 17:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Mattításra a PÚDER való, van antibakteriális, cinkkel dúsított változat is (neked pl. jó lenne az Essence - Pure Skin púdere, kb. 1000 Ft.); a korrektor mindegy, hogy milyen korrektor, csakis a bőrhibák (hegek, pattanások, szemalatti sötét karikák) elfedésére szolgál, nem mattításra, bármit is hallottál, biztos, hogy mattításhoz púderre van szükséged. Kozmetikus vagyok.
2011. szept. 2. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:

pontosan, ahogy az előttem szóló írta.

Annyit még hozzátennék, hogy ha odafigyelsz, nem napi 12 órában viseled a púdert, használat előtt tiszta az arcod, és hidratált (krémmel), lefekvés előtt pedig szépen lemosod, áttörlöd az arcod, akkor nem káros a bőrnek.

A fényes arcbőr ellen egyébként a hidratálás a kulcs, száríthatod te alkohollal meg mindenféle trutyikkal az arcod, minnél szárazabb, annál több olajat termel, ugyanis ez egy védekezés a kiszáradás ellen. Úgyhogy hidratálj!!!!

2011. szept. 4. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!