Mennyire gáz? 18. L

Figyelt kérdés
Van egy férfi parfűm ami nagyon tetszik. Szerintetek mennyire gáz ha egy nő férfi parfűmöt visel?

2019. okt. 4. 21:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem jártas benne annak fel se tűnik.
2019. okt. 4. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ma már egyáltalán nem számít, hogy férfinek vagy nőinek van felcímkézve egy parfüm.

Szagoltam már olyan férfi parfümöt, aminek konkrétan vattacukor illata volt.

A másik ok pedig az, hogy minden ember bőrének egyedi kémiája van, így ugyanaz az illat teljesen eltérő hatású lehet más embereken.

2019. okt. 4. 21:30
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

És ez nem azt jelenti, hogy férfias vagy, hanem hogy a bőröd és a hangulatod passzol ehhez a keverékhez.

Egyáltalán nem kell a nemekre din ilyen téren.

2019. okt. 4. 21:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Viseltem már férfi parfümöt, és dicsérték meg vele az illatomat. :D Különben, a bőrödnek van egy saját illata, ami keveredni fog a parfümmel. Ezért nincs mindenkin ugyanolyan illata egy parfümnek.
2019. okt. 4. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
miert lenne gaz .vasarold meg es hasznald
2019. okt. 5. 07:29
 6/10 anonim ***** válasza:
20%
Csak ha nem annyira férfias,akkor fújd magadra.Maradjunk a normalitás szintjén.
2019. okt. 5. 10:38
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi deot használtam mert imádtam az illatát. Friss és gyümölcsös volt. Egymást martuk a tesi öltözőben, hogy kaphassunk belőle(évfolyam társamé volt). Meg nem mondta volna senki, hogy nem női
2019. okt. 5. 11:27
 8/10 Lanie01 ***** válasza:
100%
Mindenki azt visel magán amit akar. Még sosem jutott eszembe, hogy gáz lenne, hogy uniszex parfümöt használok, sőt őszintén nem is érdekel. Kívánom neked, hogy te se foglalkozz ennyit mások véleményével csak a sajátoddal :)
2019. okt. 5. 12:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Kb. milyen az illata? Mihez hasonlít? Nagyon férfias?
2019. okt. 7. 06:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Attól függ tényleg, hogy mennyire férfias.

A legtöbb unisex parfüm pl nagyon jó férfiakon és nőkön is (pl. Tom Ford parfümök)

De egy kifejezett férfiaknak készült parfümöt pl. Dior Farenheit nem tudok nőn elképzelni.

2019. nov. 8. 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!