Ti mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mostanában nagyon megtetszettek a nude színű rúzsok. Olyasmit keresek ami olcsóbb árkategória mégis viszonylag tartós, szépen pigmentált stb stb. Ti mit használtok és mik a véleményeitek? :)2019. szept. 16. 17:14
1/5 anonim válasza:
Matt vagy "sima"?
Ha matt, akkor tudom ajánlani a Maybellinetől a Superstay Matte Ink Liquid rúzst. Viszonylag sok színben van, biztos találsz magadnak megfelelőt. Tartós, eléggé, és nekem speciál nem annyira szárítja a számat. Szóval ha matt, akkor mindenképp ezt ajánlom. 2000-2500 ft körül van. Most nem tudom mi számít neked olcsóbb árkategóriának, de ez megéri az árát, ha tényleg tartósat, és persze mattot keresel. :)
2/5 anonim válasza:
Én imádom az Aden rúzsokat! Soha nem gondoltam volna, hogy egy ennyire olcsó rúzs is lehet jó, de esküszöm, még a MAC-emet is lekörözi! Rengeteg szín van belőle, közöttük több természetes színű nude is.
3/5 anonim válasza:
Ha pedig klasszikus rúzst keresel, akkor a Rimmel Kate Moss nude rúzsait tudom ajánlani.
4/5 anonim válasza:
Az essence-nek van most egy nude kollekciója, azt is megnézheted, nem tudom pontosan mennyibe kerül de asszem egy ezres alatt/körül
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek! :)
2019. szept. 17. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!