Fekete hajam van. Szeretnék bele rózsaszín csíkot, azt tudom, hogy le kell szivatni, és ugy festeni?
Figyelt kérdés
Fekete hajam van. Szeretnék bele rózsaszín csíkot, azt tudom,hogy lekell szivatni,és ugy festeni csak azabaj,hogy rózsaszin festék nincs csak kimosó :S hogyn tudnék rózsaszint keverni festékből?2008. nov. 16. 00:11
1/2 anonim válasza:
És ha egy-két tincset beleolvasztanak a hajadba, az pár perc csak és nem kell a hajadat kiszivatni? Vagy ilyen póthajak vagy hasonlók. Sok van ami olyan jó, hogy fel sem tűnik, hogy nem valódi és nem is drága és sokáig húzza.
Am menj el fodrászhoz ő megcsinálja neked, festéket is kell tudjon szerezni.
2/2 anonim válasza:
ajaj, szerintem ezt ne te csináld. Én is be akartam melirozni a hajam otthoni melirozóval, tök egyszerűnek tűnt, hagy ne mondjam hogy néztem ki utána. Évekig fekete voltam, végre elértem hogy befogja rendesen a barna, de a melírral úgy elbasztam, hogy mgint tök sötétre kellett festeni, hogy ne legyen foltos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!