Furanak néznének?
Egyszer az egyik volt osztálytársnőmet láttam az utcán.
Rózsaszín sapkában, rózsaszín sállal, rózsaszín kabátban, rózsaszín felsővel alatta(kilátszott), ehhez rózsaszín nadrág volt és csizma. Rózsaszín ernyővel. Na én azzal az erőnyővel szúrtam volna agyon.
Csak rózsaszínt NE! És végre eltűnhetne a divatból is.
Nő
most divat a rózsaszín enyhébb árnyalata, pl. púder szín. na, de hogy valaki talpig rózsaszínben legyen! brrrr!
elég belőle szerintem 1-2 kiegészítő, vagy valamelyik ruhadarab, cipő.
Miért lenne fura? Nekem is kék táskám van, mindig isbaz volt, nem kötelező egy lánynak rózsaszín cuccokat kedvelnie mert ő lány.
Én amióta az eszemet tudom gyűlölöm a rózsaszínt egyszerűen undorodom tőle.
Mindig kéket pirosat zöldet szerettem venni bármiről legyen szó.
Ez most olyan mint ha azt mondanád hogy ne viseljen a lány farmert mert hogy az kék és az fiús szín (öcsém sokáig így gondolkodott, nem hordott farmert mert hogy az kék és én is azt hordom és akkor a kék biztosan lány szín)
Alapjáraton ma már szerintem uniform :)
A táska szabásával meg ne foglalkozz, hiába veszel női hátitáskát, ha nem fér bele a cuccod (nekem az olyan 2 hét alatt leszakadt a vállamról mert nem fért bele se a cuccom meg nem is birta a gyűrődést). Elsős korom óta sporttáskám van, mind fiús volt mert az nézett ki normálisan (natur szinek, nincs rajta csillámpor, flitter, matricák stb) és kényelmes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!