Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Miért gumiszerű a géllakkom?

Miért gumiszerű a géllakkom?

Figyelt kérdés

Olyan vékonyan kenem, amilyenre csak lehet. Kimondottan körömkészítésre szánt UV lámpám van. (nincs ráírva hogy hány Wattos)

Most is legalább fél óráig lámpáztam.

Az eredmény mégis egy gumiszerű, tapadós felület, amibe minden szösz beleragad. Ugyanakkor ezeket a szöszöket le tudom szedegetni a felületről egy nedves szivaccsal. De ugyanúgy ragadni fog. Ha ápoló olajjal kentem át a körmeimet, akkor teljesen bemattulnak. Profinails termékeim vannak, és nem járt le a szavatossági idejük.

Köszönöm a válaszokat

2019. szept. 1. 10:09
 1/4 anonim ***** válasza:
91%

Azért ilyen, mert nem fixálod.

[link]

A végén le kell törölni a ragacsos réteget róla, van erre megfelelő termék, de az aceton mentes körömlakk lemosó is jó hozzá.

2019. szept. 1. 10:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor legközelebb úgy csinálom.
2019. szept. 1. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Ezért nem kell hozzáértés nélkül ilyeneket csinálni
2019. szept. 1. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Működik! Köszi

Nem kell ilyeneket, mi? Mesélj még!

2019. szept. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!