Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Még soha nem voltam manikűrösn...

Még soha nem voltam manikűrösnél és géllakkom sem volt, hogy készüljek?

Figyelt kérdés

Azt tudom már, hogy hosszú körömmel kell menni, mert a gél lakk nem olyan, mint a műköröm, hogy lehet hosszabbítani.

De ha gél lakkot kérek, előtte pl megigazítják a körömágyamat, vagy már úgy kell menni? Ha én nagyon kivágom ott magamnak, akkor "kikapok"? :D

2017. okt. 31. 10:09
 1/5 anonim válasza:
100%

Hát én sosem készülök sehogy, az elsőnél sem csináltam semmi különlegeset.

Annyi volt, hogy én sokáig piszkáltam a körömágyamat, meg a körmöm mellett a bőrt és mikor mentem manikűröztetni, akkor eléggé érzékeny volt. Nem fájt, csak néha csípte a fertőtlenítő, de az csak pár mp.

2017. okt. 31. 10:16
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi.

És utána vissza kell menni leszedetni?

2017. okt. 31. 10:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne készülj előre semmit. Majd a manikűrös szépen rendbe teszi, hisz ez a dolga. Nekem is ez a szakmám és hülyét tudnék kapni amikor valaki otthon "előre dolgozik".

Ajánlatos vissza menni leszedetni ha már le van nőve, vagy meguntad. De magadnak is le tudod szedni, tiszta acetonba mártott vatta darabot a körmödre helyezel és alufóliába becsomagolod az ujjad. Vársz így 20 percet, majd óvatosan (a körmödet nem sértve) felkapargatod. De ez csak akkor működik, ha oldható gél lakkot használ a körmös, ha reszeléssel kell eltávolítani, akkor jobb ha a szakemberre bízod.

2017. okt. 31. 12:07
 4/5 A kérdező kommentje:
3.: értem, köszönöm, akkor nem piszkálom előtte :) az acetonos leszedés viszont számomra undorító. Néztem videót róla, teljeaen felpuhul a köröm, hajlik, fuuuuuj
2017. okt. 31. 12:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig a körmös sem fogja máshogy csinálni! Ha oldható, akkor oldószerrel szedi le ugyan úgy.

Na mind1, a lényeg, hogy magadnak ne reszeld le, mert tönkre teszed a körmöd.

2017. okt. 31. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!