Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rendkívül zsíros bőrre milyen...

Rendkívül zsíros bőrre milyen alapozót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Idáig Rimmelt használtam, de elegem van abból, hogy 1 óra múlva átfényesedik a T zóna, 3 óra múlva meg már úgy nézek ki, mint aki étolajba fejelt. Szószerint visszaveri a fényt az orrom, és a homlokom, sőt a szemhéjaim is nagyon durván zsírosak. Hidratáló krémet használok alá, ami kombinált bőrre van. Próbáltam zsepivel leitatni, de nem igazán értem el változást, ha erősebben nyomkodom, akkor pedig letörlöm már a sminkem. Nyilván ez a forróság is ront a helyzeten, de hűvősebb napokon is átzsírosodik hamar a bőröm. Nektek mi vált be ilyen problémára?
2019. aug. 28. 19:41
 1/3 A kérdező kommentje:
Persze púdert is használok, ami a Rimmel stay matte púdere. Ezzel együtt fényesedik át az arcom, csak rövid ideig mattít.
2019. aug. 28. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
[link] esetleg ez jutott eszembe, jókat hallottam róla
2019. aug. 28. 20:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt teszteltem már, de az volt a gond, hogy túl sötét volt számomra. :(
2019. aug. 28. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!