Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szépségtanácsadó okj-t végzett...

Szépségtanácsadó okj-t végzett itt valaki?

Figyelt kérdés

Minden héten volt oktatás? El tudtatok vele helyezkedni? Milyen volt?

Csak olyan választ szertnék, aki tényleg járt a képzésre (okoskodást nem). Köszi!

2019. aug. 27. 15:55
 1/1 anonim ***** válasza:
32%

Sokat nem érsz vele.

Én kozmetikus vagyok. Az utànam következő évfolyamnak màr szépészet szak volt a neve. Én még divat szakra jártam.

Szóval úgy tudom hogy a szépészeteseknek is vannak gyakorlati órài. Talàn egy héten pàr nap. Nyàron pedig kötelező gyakorlati helyet kell keresni, amilyen irànyban érdeklődsz. Tehàt ha a kozmetika érdekel, akkor kozmetikài gyakorlatra kell menned, ha pedig a fodràszat, akkor oda.

11. Ben 4 hét a gyakorlat, a többi elötte lévő évben pedig kevesebb. Azt hiszem fokozatossan növekszik a hetek szàma.

Smink, bőrápolás, szolárium kezelés, meg talàn kézápolást fognak tanítani.

Érettségihez kapsz egy szépségtanàcsadóit, és ha a suliban maradsz kozmetikusnak vagy fodrásznak, akkor az még +1 év.

Voltak ilyen osztálytársaim, akik utóbb jöttek , és hàt az az 1 év semmire se jó.

Le voltak maradva, akig tanítottak nekik valamit a szépészeten.

2019. aug. 27. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!