Senki0608 kérdése:
Lányok nektek mennyire tetszik ez a táska?
Figyelt kérdés
Szerintetek megéri?A Rossmann újságban láttam,és vettem is annyi értékben és járt hozzá.Linkek: [link]
2019. aug. 26. 14:29
1/8 anonim válasza:
Hát 4000 forintért Maybelline termékeket vásárolni nem nehéz. Veszel termékeket, és még ajándék táska is jár hozzá.
Szerintem megéri. Nekem tetszik.
2/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,de ha neked igen,akkor megérte. Máshol csak egy táska kb ennyi,szóval jó vétel volt.
3/8 anonim válasza:
Nekem sem tetszik,de ha neked tetszik akkor viseld egészséggel.
5/8 anonim válasza:
nem tetszik egyaltalan, kb 20 eves korig elmegy.
6/8 anonim válasza:
Szerintem tök jó és meggyőztek, hogy vásároljak Maybelline terméket, pedig nem akartam. Micsoda marketing.🤦♀️😅
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, biztos nem hordanám
8/8 anonim válasza:
Nekem nem tetszik , de kinek mi :) Ez is csak már ízlés kérdése , egyébként jól nézne ki , de én nem viselném, nem a stilusom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!