A képen látható fehér táska tetszik nektek? Csak fehérhez lehet hordani, vagy megy mindenhez?
2016. júl. 23. 20:53
1/10 anonim válasza:
Szerintem szinte mindehez passzol. :)
3/10 anonim válasza:
Ez szerintem is megy mindenhez! Ezért jó választás a fekete fehér mért megy mindenhez.
4/10 anonim válasza:
Elég fhra izlésed van, ez a táska olyan, mint egy elcseszett vodka. SZAR. Ne vedd meg.
5/10 anonim válasza:
Nagyon tuti ez a táska! Bármilyen színű ruhához és bármilyen alkalomra használható, tökéletes kiegészítő! 😉 Én biztosan feldobnám egy fehér övvel és fehér cipővel, úgy még tutibb az összhatás! 😉 De önmagában is szuper!
6/10 anonim válasza:
Nekem is tetszik:) es mindenhez lehet hordani, vagyis en hordanam:D
7/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.Olyan gagyinak néz ki.De amúgy szinte mindenhez megy.
8/10 anonim válasza:
Tök jól néz ki szerintem is :) Tényleg majdnem mindenhez megy, mondjuk én elsősorban inkább fekete, fehér, piros, szürke színekkel kombinálnám, szerintem bézses árnyalatokkal, sárgás, zöldes színű ruhákkal kicsit furább lehet. Persze hozzá kell nézni a ruhához :)
9/10 anonim válasza:
Tetszik, és szerintem is megy szinte mindenhez.
10/10 anonim válasza:
Nekem annyira nem tetszik, bár nem rossz. Amúgy kb mindenhez megy. De persze hozzá kell nézni a ruhához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!