Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan lehetek olyan mint...

Hogyan lehetek olyan mint Selena Gomez volt régebben?

Figyelt kérdés

Úgy értve mikor fénykorában volt. Mi az a kiegészítő ami jellemzi őt? Amit folyton hord?

Annyira szép... Nekem is olyan alakú az arcom mint neki, a hajam göndör. A tipikus Selena stílust pedig nem tudom ellesni...bármilyen videót nézek.

2019. aug. 26. 10:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Tudnal par kepet keresni selenarol hogy mire gondolsz?
2019. aug. 26. 10:49
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Egyéniség = 0.
2019. aug. 26. 10:59
 3/10 A kérdező kommentje:
2019. aug. 26. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:
59%

Engem ez MIley Cyrus sminkjere emlekeztet. Hatha rola talalsz tobb videot, es ha selena ot masolta le, akkor az o sminkjevel is ugyanazt az eredmenyt elerheted:

[link]

2019. aug. 26. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Hát láthatod rajta is. Barna szemsmink, vörös rúzs, hasonló ruhák.
2019. aug. 26. 14:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Egyébként te most úgy akarsz kinézni, mint ő vagy hasonlítani akarsz rá? Ahhoz, hogy úgy nézzél ki mint ő, nem elég, ha leutánzod a stílusát...

Ha pedig csak a stílusát akarod leutánozni, abban mi nehézség van? Megnézed milyen ruhákat, kiegészítőket hord, hogyan hordta a haját, veszel hasonló ruhákat, kiegészítőket, aztán lekoppintod képről, kész...

Ha meg a sminkje érdekel, az többnyire lényegtelen, nem a sminktől fogsz kinézni úgy, mint ő, attól, hogy az arcotok formája szerinted megegyezik... de viszont ebben a témában is azt tudom mondani, hogy ha rá nem akarsz hasonlítani, de úgy akarod magad sminkelni, mint ő, akkor keress képet, amin jól látszik, hogy milyen smink van rajta, bár amiket linkeltél, hát kétlem, hogy van, aki naponta ennyi sminket magára tesz és jól érzi magát benne.

2019. aug. 26. 15:42
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy, Selena az Selena, te meg te vagy. Ne akarj imitálni/utánozni magad, sztárocskákra hasonlítani stb. Legyél önmagad, ne pedig hasonmás.

Valaki szerint is különb a többitől egy olyan ember, aki utánoz másokat, mint a majmok az állatkertbe unalmukba?

Ui.: bocsi, ha tapló voltam.

20/nő

2019. aug. 29. 10:44
 8/10 anonim ***** válasza:
*magad helyett másokat, bocsi, elírtam
2019. aug. 29. 10:46
 9/10 A kérdező kommentje:
Csak hasonlítani szeretnék rá.
2019. aug. 29. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:

Sötét rúzs/szemsmink, pirosító.. Meg szerintem műszempillája van. A haja pufi, dús, tehát nem lapul a fejére, és a vége hullámos. Selena “fénykorában” egész átlagosan öltözködött, valami sötét farmer + bővebb pólók.

https://www.youtube.com/watch?v=3e4WR6mDyJ0&app=desktop

https://www.youtube.com/watch?v=WBGmPElqgxo&app=desktop

[link]

2019. aug. 30. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!