Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan legyenek mosolygödreim?

Hogyan legyenek mosolygödreim?

Figyelt kérdés
Tudtok linkelni valamilyen oldalt ahol le van írva? Vagy valamit... Nagyon szeretnék😭😭😭. Kérlek valaki írja meg hogy legyenek gödröcskéim plasztikai műtétek nélkül...
2019. aug. 25. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
EZ csak genetika kérdése.
2019. aug. 25. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Ez genetika kérdése, ahogyan az első írta. A netes trükkök ideig-óráig csinálnak neked egy bemélyedést, de az nem lesz igazi gödröcske, nem tudod az arcod szerkezetét megváltoztatni. Nekem vannak gödröcskéim, az elmúlt pár évben tűnt fel, de én is apukámtól örököltem.
2019. aug. 26. 06:14
 3/6 anonim ***** válasza:
80%
Ezt nem lehet “csinálni”.
2019. aug. 26. 06:53
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Sehogy, vagy azzal születsz vagy nem
2019. aug. 26. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
0%

"cryogenic lipolysis"

Fat freezing, coolsculpting.

Egy olyan eljáràs, melynek során lefagyasztják a zsírsejteket, amik ennek következtében elhalnak és kiürülnek a szervezetbõl.

A legenda szerint úgy fedezték fel, hogy észrevették azokon a gyerekeken, akik nyáron sok jégkrémet ettek, gödröcskék lettek az arcukon.

Szopogass jégkockát, egy próbát megér.

2019. aug. 26. 11:12
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Genetikai tulajdonság.

Amennyiben nincs meg benned, úgy plasztikai műtét. Másik megoldás a cheek piercing, amit pár évig kell hordani, hogy gödröket okozhasson, de azt tudni kell viselni addig is.

Más mód nincs rá.

2019. aug. 28. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!