Hogyan sminkelek úgy, hogy ázsiainak nézzek ki?
Húzd ki cicásra a szemed. Ha látványosabb a szemhéjad, színezd be az egészet, hogy ne látszódjon belőle semmi, hiszen az ázsiai embereknek nincs mélyitővonaluk.
Használj pasztellszíneket, egy jó nagy adag pirosítót, - legjobb “kör” alakban.
A szádon lehet élénkebb, pinkes-pirosas szín is akár, de a kontúrja ne legyen határozott, sőt az a legjobb, ha nincs is.
Ha folyékony rúzst használsz, NE applikárorral vidd fel, hanem óvatosan az ujjbegyeddel.
Nincs olyan, hogy valaki ázsiainak néz ki. Ázsia egy kontinens, ahová beletartozik India, Afganisztán, Irán, Kína, az összes Korea, Thaiföld, Japán, Pakisztán, Nepál stb.
Ha ezeket az embereket megnézed, nem néznek ki egyformán, így nincs is olyan, hogy valaki ázsiainak néz ki. Az illető vagy ázsiai vagy nem az.
Másrészt pedig más etnikumúra kisminkelni magad rettentően buta és tiszteletlen dolog.
Ha a jelmez nem elég jó mások vonásainak és etnikumának a kifigurázása nélkül, akkor sz-r a jelmezed.
Nem tudom, miért kellett lepontozni az én válaszomat, holott én voltam az egyetlen, aki képes volt valami RELEVÁNSAT hozzászólni!
Amint a kérdező is mondta, jelmezhez kell neki, és nem a kis K-pop sztár majmolók közé akar beállni.
Nyilván a természetes vonásait nem tudja egy ember megváltoztatni, de a (jó) smink csodákra képes, ha az embernek akár egy alkalom kedvéért változtatni kell a vonásain.
De amúgy YouTubeon rengeteg ilyen tutorial van, ahol részletesen bemutatják, mit hogyan kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!