Mire jó a micellás víz, ha egyébként nem sminkelek?
Van egy üveg micellás vizem az Yves Rocher-től, néha a spirálozom a szempillámat, olyankor azzal mosom le, de 3-4 húzás után már eléggé marja a szemem alatt a bőrt.
Jó másra is?
Reggel csak micellás vizet használok tisztításra.
Nem mosom le, mert pont azért használom, mert a víz nagyon szárít.
Kb mindenki rosszul tudja.
Honnan van ez, hogy "elvileg nem kell" lemosni?
Ajánlott lemosni, és nagyon nem azt kéne szentírásnak tekinteni, amit egy kamu kereskedelmi márka hirdet a még nagyobb profit érdekében.
De tizen- és huszonévesen az ember még nem tud különbséget tenni gagyi és minőségi között.
Én is azt hittem kb 20 éven át, hogy ha a drogériában a drágább krémet veszem meg, akkor mindent megtettem és jó vagyok. Ma már nem venném meg az ilyen gagyi dolgokat, mint garnier meg loreal és társaik. Ma már ez a gagyi nekem.
Aki meg úgy gondolja, hogy a víz szárít, az sürgősen üljön be egy biológia órára, általánosba elég lesz.
Utolsó bekezdés:
És belinkel gagyi oldalakat, mint a skinsmart. Angolul nézz utána, cicuka. Már nem vagyok 20-on éves, de akkor sem voltam olyan gagyi, mint te. Már akkor Bioderma micellás vizet használtam, mikor nemhogy beuaty vloggerek nem léteztek, magazinokban sem írtak róla.
Tessék angolul utánaolvasni, úgy több és jobb source van. Ne azt csináld gagyi módon, hogy eldöntöd, melyik cunci nyilatkozza épp az igazságot, és az alapján pofázol oda másoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!