Jól néz ki ha vkinek az egyik fülében két lyuk van? Ha igen akkor milyen fülbevalót ajánlotok?
Figyelt kérdés
bogyós fülevalót szeretnék.szerintetek milyen legyen a színük_?2010. júl. 13. 09:44
1/6 A kérdező kommentje:
hol csináltasam?hol olcsó?
2-3000ft-ot nem adok érte..:DD
2010. júl. 13. 10:11
2/6 anonim válasza:
nekem a balban 7 fülbevaló van,a jobban meg 4.én nagyon szeretem őket.régen ilyen karika piercingek voltak benne, most pedig ilyen hátlapos pötty fülbevalóim vannak.
kozmetikusoknál érdeklődj ők csinálnak ilyet,ékszerésznél meg pár száz ft-ért lehet már fülbevalókat venni,már orvosi fémet is.
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöööm:D
2010. júl. 13. 12:25
4/6 anonim válasza:
Jó, nekem is kettő van mindkét fülembe, a második mindkettőbe bogyós, az elsőt szoktam variálni, bogyó, karika vagy lógos. Rengeteg színben van, szép a lila, a rózsaszín de ízlés dolga, meg a ruhától is függ milyen van épp rajtad.
5/6 A kérdező kommentje:
mennyiért csináltattad???és hol??
tudsz valami jó helyet?????
2010. júl. 13. 19:59
6/6 anonim válasza:
Igen jól néz ki.A 2. ba én apró gyémánthoz hasonló követ ajánlok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!