Milyen fülbevalót hordassz? Bedugós, beakasztós (lógós), arany, ezüst, bizsu, gyöngy? Hány lyuk van a füleden? Szúrtál már magadnak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 29. 21:55
1/7 anonim válasza:
fém karika,
ezüst kicsi,
bizsuból:kocka,macskás
:)
ilyeneket váltogatok,nekem 1 lyuk van a fülemben,azt kisbaba koromban csinálták,szoval nem magamnak,és nem is fogok^^
2/7 anonim válasza:
bedugos nike és szurtam igen 1 kivételével(mmint mindkét fülemen 1-1 kivételével) 3at :D
3/7 anonim válasza:
Én fém karika fülbit szoktam hordani,vagy kis köves bedugósokat.
5 lyuk van a fülembe.Balba 2 Jobba 3:)
Egyet-egyet szúrtak csecsemőkoromban a többi hármat én magamnak:)
4/7 anonim válasza:
Bedugós kicsi kövesek, vagy pici karika.
nekem mind a 13 saját szúrás az alap 1-2 meg kis baba koromba.
De ha buli van akkor lógós, a többi pici köves ugyanúgy.
6/7 anonim válasza:
ezüst, pici bedugós..+ egy 10mmes fültágító és egy gamekapocs:D 10 lyuk van a fülemen+ a tágesz, van benne kalapács, olló, csavar... és hasonló szép fülbik:) magamnak csináltam mindent, a tágítást is
7/7 Esme.avantgarde válasza:
jobban 1 mindíg bedugós kicsi plusz egy biztostű, balban 3 felső karika alatta kő alsó meg lógós lánc vagy gitárpengető vagy hasonlók. Az összeset magamnak szúrtam,mert benőtt a babakori :S
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!