Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Műkörmösök! Ti melyik márkát...

Műkörmösök! Ti melyik márkát preferáljátok?

Figyelt kérdés

El akarok kezdeni körmözni, még nem voltam tanfolyamon de be fogok iratkozni, mert komolyan akarom csinálni, nem otthoni "gányolós" vagyok.

Csak tisztázni akartam ezt mielőtt megkapom hogy "ne csináld szaktudás nélkül a saját körmeidet!" Amivel amúgy teljesen egyetértek.

Szóval: ha most az árat nem nézzük csak a minőséget, szerintetek milyen márkát érdemes beszerezni? Ti mivel dolgoztok a legszívesebben?

2019. aug. 14. 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Amiket én használok, és beváltak (NEKEM, mielőtt letámadna a többi hozzászóló :D):

Előkészítők: Crystal Nails, MarilyNails

Építő zselé: Crystal Nails, MarilyNails, 2MBeauty

KH zselé: Crystal Nails

Porcelán por: Crystal Nails

Reszelő: Brillbird, 2MBeauty

Gél lakk: Crystal Nails, MarilyNails, Brillbird, Profinails

Porok (csillámportól kezdve sellőporig, mindent összevetve): Crystal Nails, Moyra, Brillbird

Fényzselé: Crystal Nails (és csak a Cool top gel)

Sok sikert a tanfolyamhoz! :)

2019. aug. 14. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a részletes választ!
2019. aug. 14. 19:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdemes leragadni egy márkánál.

Bár a cégek azt mondják, nem szabad keverni őket, nem lesz semmi gond.

Nálam van 2m, brillbird, crystal nails, perfect nails, indigo, pearl, marilyn, truscada, moonbasa, silcare, extreme nails.

Mindegyiknek van jobb és gyengébb terméke.

2019. aug. 15. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
2Mbeauty
2019. aug. 17. 23:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2019. aug. 18. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!