Mogyoro Kapitany kérdése:
Mit csináljak? Begyulladt a fülem a fültágitótól HELP
Figyelt kérdés
Most 10mmes csiga van a fülemben, ami tökéletesen bele is ment. Csak egy baj van, hogy gennyes a fülem, fáj, ha mozgatom a fültágítót akkor fáj a fülem, de mégis könnyen mozog benne (ja ez mégsem "csak egy baj").
Mit tehetek?
1. Maradjon benne, kezeljem 3%-os hidrogénnel
2. Maradjon benne, kezeljem sóoldattal
3.szedjem ki és hidrogén
4. Szedjem ki és sóoldat
5. Tegyem bele a 8ast és várjam hogy begyógyuljon
6. a TE javaslatod
2019. aug. 11. 00:12
1/3 anonim válasza:
Vegyél a gyógyszertárban tetran kenőcsöt és azzal kezeld.
2/3 anonim válasza:
Octenisept fertotlenito, az nem csip es nem szaritja a sebet, es tedd vissza bele a kisebbet mig rendbejon.
3/3 anonim válasza:
Nekem kb 2 hete gyulladt be a túl gyors iramtól. Be is gennyesedett. Én nem vettem ki csak fülpiszkáloval kinyomtam a gennyet és hidrogén peroxiddal locsoltam... Kb 4 nap alatt semmi baja nrm volt. Igaz, kicsit kiszáritotta a hidrogén peroxid de kemtem bepanthennel és kutya baja sincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!