Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak? Begyulladt a...

Mogyoro Kapitany kérdése:

Mit csináljak? Begyulladt a fülem a fültágitótól HELP

Figyelt kérdés

Most 10mmes csiga van a fülemben, ami tökéletesen bele is ment. Csak egy baj van, hogy gennyes a fülem, fáj, ha mozgatom a fültágítót akkor fáj a fülem, de mégis könnyen mozog benne (ja ez mégsem "csak egy baj").

Mit tehetek?

1. Maradjon benne, kezeljem 3%-os hidrogénnel

2. Maradjon benne, kezeljem sóoldattal

3.szedjem ki és hidrogén

4. Szedjem ki és sóoldat

5. Tegyem bele a 8ast és várjam hogy begyógyuljon

6. a TE javaslatod

2019. aug. 11. 00:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Vegyél a gyógyszertárban tetran kenőcsöt és azzal kezeld.
2019. aug. 11. 07:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Octenisept fertotlenito, az nem csip es nem szaritja a sebet, es tedd vissza bele a kisebbet mig rendbejon.
2019. aug. 11. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem kb 2 hete gyulladt be a túl gyors iramtól. Be is gennyesedett. Én nem vettem ki csak fülpiszkáloval kinyomtam a gennyet és hidrogén peroxiddal locsoltam... Kb 4 nap alatt semmi baja nrm volt. Igaz, kicsit kiszáritotta a hidrogén peroxid de kemtem bepanthennel és kutya baja sincs
2019. aug. 14. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!