Fültágítótól begyulladt fül. Házilag rendbe lehet valahogy hozni?
(Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki mit gondol a fültágítóról, szóval légyszi' ne fikázzátok.)
Tehát 10 mm-es volt, már kb. 3 hónapja, aztán vettem egy 12 mm-es szilikon tágítót. Betettem, két napra rá a genny és a vér folyt belőle.
Már pár napja csak egy 4-es tágító van benne, hogy teljesen azért ne menjen össze.
Van valami jó házi gyulladáscsökkentő? Most nincs több ezer forintom egy ilyen krémre. Vagy tudtok valami olcsót?
Esetleg mit lehetne rá tenni?
Magától gondolom sokára gyógyul meg.
Bocsi, hogy hosszú lett.
Előre is köszönöm!
Igaz nekem csak fülbevalóm van, de előfordul, hogy begyulladt tőle a fülem. Ilyenkor sebtisztító alkohollal szoktam bekenni. Csökkenti a gyulladást és fertőtlenít. A patikában kapható vény nélkül pár száz ft-ért.
Szerintem hatásos, bár nem tudom, hogy fültágító esetében is használható-e de gondolom igen.
Igazából ha elmennék olyan emberhez, aki megcsinálja, csak úgy tudja, hogy kivág belőle egy darabot. Az nekem sok lenne.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!