Ti hogy csináljátok, hogy díszítésnel nem jön le a glitter a kormotokrol?
Igen, ragasztó a kövekhez meg egyéb díszítő elemekhez.
Érdekes amit irsz a fény zselével kapcsolatban. Megkötteted az első reteget úgy kened rá a masodikat?
Kérdező, amúgy sima körömlakkról beszélsz vagy gél lakkról? :D
Elsőt olyan gagyinak tartom, pláne mai világban, hogy már vagy 10 éve nem használok, így nem tudon hozzászólni.
Gél lakknál pedig a fényzselé hogy fut össze? Felkened a fényzselét, majd kötteted UV lámpában 3, UV/Ledben 1-1,5 percig, majd kiveszed a lámpából, mrgvárod, hogy kihűljön és megy rá ugyanúgy még egy réteg fény és kötteted. Ezen nincs minek összefutni.
Bocsi, az elkerülte a figyelmem, máshogy értelmeztem a lényeget.
Egyébként műkörömépítés során a megépített körömre felvitt gél lakkot mattítod fényzselé előtt? Nem. Vagyis azt is fényes felületen használod (már bocsi, nem tudom körmös vagy-e vagy csak magadnak csinálod és úgy tetted fel a kérdést).
2 rétegben sokan azért szoktak felvinni fényt, hogy tartós legyen a belehelyezett díszítés, csillám.
Mondjuk én nem úgy csinálom, ahogyan te és a körmösök nagy része sem. Nem a második rétegbe tesszük a díszítést (kivéve pl a beledörzsizős port), hanem megköttetem a 2 réteg gél lakkot, majd fényzselé, abba helyezem köttetés előtt, úgy még egy réteg fényzselé. Nekem a vendégeim esetében tartós, nekem bevált ez a módszer.
Amit előzőleg írtam, azt úgy írtam, ahogy te szoktad készíteni, ha gél lakkba teszed, de ez nem igazán jó, mert a gél lakk "ráncosodhat", elmozdulhat, elfolyhat, lehet, hogy nem lesz egyenletes a felülete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!