A cosmetino oldal mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
A maybelline 24h color tattoo-ját vadászom már ősidők óta creme de rose árnyalatban, azt hallottam róla, hogy nagyon jó "dupe"-ja a mac paint potnak amit valljuk be elég borsos áron vesztegetnek. Szóval ezt keresem rég óta, rossmanban nem láttam ilyet, csak már kifutóban a metálos árnyalatokból, a notinon se találtam ilyen árnyalatot, nem tudom hol kereshetnék még. Krémmánián a kommentek között láttam, hogy ezt az oldalt mlegette valaki, meg is találtam, ráadásul sokkal olcsóbban mint az eredeti ára, de sosem hallottam erről az oldalról úgyhogy kétdégeim vannak főleg, hogy olcsóbb is...Rendelt már valaki innen, vagy ha nem, esetleg tudna segíteni valaki, hogy hol találhatnám meg ezt az árnyalatot belőle?2019. aug. 7. 11:45
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!