Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lenne egy kérdésem! Elolvasod?...

Lenne egy kérdésem! Elolvasod? (fontos)

Figyelt kérdés

1)Milyen márkájú ezüst színű rúzst tudnék venni,ami jó minőség,de nem túl drága(4500Ft alatt van),de nem túl rikító?(nagyon fontos lenne esküvő miatt is)

2)És milyen szemöldökápoló szettet ajánlanátok,világos és középbarna közötti szemöldökre,ami több részből áll és szintén jó minőség 3000Ft alatt?

Előre is köszönöm a kommenteket!

2010. júl. 12. 15:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért akarsz ezüst színű rúzst?:o
2010. júl. 12. 16:05
 2/6 A kérdező kommentje:

írtam,h esküvőre kell,mert csak az megy az öltözékemhez. :D

egyébként meg az ezüst mindenhez megy.

van valakinek ötlete?

2010. júl. 12. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát ezüst rúzst nem kapsz minden sarkon, de talán a Mac-nek van olyasmi. Náluk 4500-4700ft egy rúzs, úgyhogy az még belefér gondolom. Nagyon jó minőség. Vagy az Ó utcai sminkboltot mondanám még, ott valószínűbb is hogy van.

Szemöldökápoló szett az viszont passz.

2010. júl. 12. 17:10
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Úgy gondolod a MAC-nak van ilyen terméke?Úgy tudom,hogy az aréna plázában is van MAC,igaz?

És milyen ó utcai sminkbolt??

2010. júl. 12. 17:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, van Mac üzlet az Arénában, meg a Váci utcában. Nem tudom biztosra, hogy van e, meg kell nézni.

Az Ó utcai meg az Ó utcában van:D [link] Ez a honlapjuk, rendelni is lehet, de szerintem ha bemész úgy biztosabb. Itt van az első rúzs, rákattintasz a színmagyarázatra, ott van egy ezüst színű, csak az ilyen csillámos. Winter ice a neve.

2010. júl. 13. 11:25
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi

nem vagyok pesti,azért kérdeztem :D

2010. júl. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!