Harry Potter 8, avagy egy funfic. Elolvasod?
1/20 A kérdező kommentje:
Nekem nem tetszik. Hangulatában jó, mert nagyjából tükrözi a háború utáni ürességet, de szerintem nem egy alaposan kidolgozott történet. Meg az események sem, ugyan minek menne vissza a Harry az iskolába, mikor legyőzte a leggonoszabb varázslót? Aki tőle ezek után vizsgákról kérne papírokat, az nevetséges lenne. Meg szerintem a rokonaihoz sem menne vissza. És a gyereket se tartom valószínűnek, hogy ráhagynák. A Lupin eléggé ismerte a Harry-t, és tudja, hogy sok minden neki való de nem egy gyerek istápolása. Szóval nekem azért akadozik a dolog. Bocs, de ez a véleményem. Persze mindenki azt gondol a történet után, amit akar, ez is egy verzió, de nekem annyira nem jött be.
2011. aug. 22. 13:09
Nekem viszont tetszik. :) Kissé vázlatszerű még,itt-ott mintha valami hibádzna,de valamennyire még hajaz is Rowling írásmódjára,csak sokkal részletesebben írd le szerintem. Mármint úgy értem,hogy jobban részletezed a tájakat,az emberek kinézetét,meg mindent,hogy szinte magunk előtt lássuk,mint az eredeti könyvekben,Te egy picit gyorsan haladsz a történetben. Rowling képes volt teleírni 2 oldalt Harry érzéseivel,és én szerettem,hogy úgy nyújtja a történetet.Nekem valahogy tetszik az ötlet,hogy visszamegy Roxfortba,még ha le is győzte Voldemortot,de akkor sem végezte el az iskolát,lehetne még ezzel húzni a történetet. Meg hát gondolom nem csak ez lenne majd a "kaland",hogy ráhagyják a gyereket,és akkor majd erről szól,meg ez az átkos dolog a végén annyira nem is jön be,de ha tovább írod a történetet,én szívesen olvasnám! :)
Sőt,ha majd privátban írnál,mikor megvan a folytatás,annak még jobban örülnék.
Sok sikert hozzá! :)
26/N
2011. aug. 22. 13:35
4/20 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: Köszönöm szépen a kritikát, örülök hogy normális hangnemben írtad meg,ritka ezen az oldalon :) Sajnálom,hogy nem tetszik,de kitaláltam egy történetet,és végigviszem, nem igazán szeretnék rajta változtatni:) Teddy ügye még nincs ugye itt letisztázva, és az aurorpálya körül is lesznek bonyodalmak, de megértem azt, ha neked ez a verzió nem jön be. Azért köszönöm,hogy elolvastad,és a hozzászólást is!
5/20 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: fogok írni priviben ha kész a folytatás, és neked is köszönöm a hozzászólást. A részletekbe menő leírást megfogadom,igazad van azzal kapcsolatban. :) Remélem a továbbiakban is számíthatok a véleményezésedre :)
Naná,így is alig vártam,mikor fogsz ide írni,mert kíváncsi voltam lesz folytatása a történetnek,vagy sem?! Örülök hogy tovább írod! :)
26/N
2011. aug. 22. 17:36
Fura, hogy meg se említed benne Ginny-t - pedig elég fontos karakter... meg az én egyik kedvencem:)))
2011. aug. 22. 19:39
8/20 A kérdező kommentje:
Természetesen Ginny szereplő lesz, csak Harry egyenlőre úton van,de visszatér még az Odúba :) Ő a kedvenced? Nekem Hermione :)
9/20 A kérdező kommentje:
17:36 köszönöm szépen :) A hétvége felé már élvezhetitek a folytatást :)
Hermione se rossz, de Ginny személyisége közelebb áll hozzám:) Amúgy az írás egyáltalán nem rossz, szóval ha folytatod, én elolvasom... :)
2011. aug. 23. 08:00
Kapcsolódó kérdések: