Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan alapozzak úgy, hogy ne...

Hogyan alapozzak úgy, hogy ne jöjjön le hamar?

Figyelt kérdés
Abban szeretném az ebben jártas emberek tanácsát kérni, hogy mégis hogyan kellene úgy alapozóznom kora reggel, hogy ne kezdjen már nagyon hamar lejönni? Komolyan felteszem, rá fél órára mintha rajtam se lenne. Nagyon zavaró a bőrhibáim miatt. Milyen kellékeket érdemes beszereznem? Minden érdekelne ezzel kapcsolatban. Köszönöm 😊
2019. aug. 6. 13:27
 1/5 A kérdező kommentje:
(Legtöbbször kora reggel, de most nyáron a délutáni órákra is érvényes, nem tudom az időszak nennyire lényeges, de úgy tudom sok esetben számít)
2019. aug. 6. 13:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet az alapozoval van probléma. Nekem is volt olyan alapozom ami nagyon hamar lejott. Most a catric all matt alapozojat használom+puder. Tehetsz a smink ala primert ami tartosabba teszi.
2019. aug. 6. 13:48
 3/5 anonim ***** válasza:
ha siman csak alapozot hasznalsz nem csoda, hogy lejon, en is mindig igy jartam. puderrel egy kicsit tartosabb,de ugy sem az igazi. primer, alapozo, puder, fixalo, igy mar a helyen kell maradnia. meg nekem meg az segitett, hogy beruhaztam egy jobb alapozora, regebben en is a catrice all matt alapozojat hasznaltam, de ahhoz kepest a mostani mac alapozom eg es fold. 8 ora utan nez ki ugy mint a catrice egy ora utan, pedig azt is fixaltam rendesen. ennel ha nincs idom pepecselni akkor az alapozo+puder is teljesen tartos, nem jon le, nem ut at, 30 fokban is szep marad. szoval kiserletezz tobb alapozoval is, mintat is adnak jobb helyeken, meg kell talani azt ami kompatibilis a boroddel es rendesen le kell fixalni. :)
2019. aug. 6. 14:09
 4/5 anonim válasza:
Szia. Fontos elsősorban az is, hogy a bőrtípusodnak megfelelő alapozót válassz! 😊 Zsíros, olajos stb.. Ha ezzel nincs gond, akkor az előkészítést is vedd figyelembe. Arc megfelelő tisztítása, hiszen zsíros vagy szennyeződött bőrön is kevésbé marad meg, vagy csomós lesz. Ha izzadékony vagy ebben a nagy melegben, akkor pedig inkább használj színezett hidratálót, az is szuper tud lenni és egészen szépen tud fedni. Pont a napokban érdeklődtek egy ilyen krémünk után. Remélem tudtam segíteni 😊
2019. aug. 6. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha belefér anyagilag (11-12ezrr Ft) , próbáld meg : Estee Lauder double wear alapozót. Müller / Douglas stb tudsz kérni mintát a megfelelő szín kiválasztásához. Tényleg nem mindegy milyen az alapozó, de én azt vallom, hogy egy minőségi alapozó minden pénzt megér.
2019. aug. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!