Mit gondolsz ez igazi orr piercing?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,hogy hol lehet ilyen orr pc-t (vagy nem tudom,hogy mi a neve) venni.
Mert szerintem ez nem igazi orr pc, mivel az egyik képen a jobb oldalon, a másikon meg a bal oldalon van a pc.
Mi a véleményetek erről ?
2010. júl. 12. 14:56
1/8 anonim válasza:
eh? ez pedig orrpc... fülbevalót is hordhatsz mindkét oldalon...vagy a szádra is bárhova rakhatod. mindenképpen piercinges szalonban rakasd fel...
2/8 A kérdező kommentje:
engem az érdekel,hogy hogy lehet az hogy hol az egyik hol a másik oldalon van miley-nak piercing-e, mivel köztzdott,hogy ha nem hordja mindig akkor beforr, és neki általában csak a jobb oldalon szokott lenni !
akkor a másik képen az micsoda ?
2010. júl. 12. 15:08
3/8 anonim válasza:
ja h ez uaz az ember? passz. lehet régi kép az egyik...
4/8 A kérdező kommentje:
igen ugyanaz, am meg pár nap után készült, és azért gondolom,hogy ez felragasztható orrpiercing...
2010. júl. 12. 15:15
5/8 anonim válasza:
sztem tükrözték a képet, gyanusan ugyanolyan és nem hiszem, h műpiercinget hordana mindig...
6/8 A kérdező kommentje:
2010. júl. 12. 15:40
7/8 anonim válasza:
szerintem igazi, csak tükrözve van némelyik kép. Gondolj bele... azért csak nem hülye annyira, hogy mindig másik oldalra teszi fel a pc-t...
8/8 anonim válasza:
létezik mágneses piercing, de nem tom hol lehet venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!