Orrplasztikán gondolkodom egy jó ideje, szerintetek indokolt?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta zavar az orrom alakja, szerintetek érdemes korrekcióztatni rajta?
Kérek mindenkit, hogy nagyon őszintén válaszoljon, és ha szerinte érdemes lenne, akkor azt is mondja el őszintén!
Köszönöm.
2019. jún. 9. 16:48
1/12 anonim válasza:
Őszintén, nem láttam már szebb orrot. Ne értsd félre, az enyémre tényleg ráférne egy plasztika, úgy mondom. De a tiédnek semmi baja szerintem. Olyan átlagos.
2/12 anonim válasza:
Viszont ha te jobban éreznéd magad a műtét után csináltasd meg, ne másokkal foglalkozz.
4/12 anonim válasza:
Ha nagyon régóta zavar, akkor indokolt, függetlenül attól, hogy néz ki.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem csúnya.
7/12 anonim válasza:
Nem annyira vészes így máson látva, de ha nekem ilyen lenne én is meg akarnám csináltatni! Sőt, a jelenlegit is meg szeretném, csak egyenlőre se pénzem se bàtorságom rá :/
8/12 anonim válasza:
Én nő vagyok, hasonló orrom van, csak hosszabb és görbébb, igazi sasorr :/ 2 hét múlva lesz plasztikai műtétem, mindig is szép, pisze orra vágytam. Viszont szerintem a tiéd egyáltalán nem vészes, de ha téged zavar és úgy érzed, sokat dobna rajta a műtét, akkor hajrá!🙂Dr Rezek Ödönt tudom ajánlani, én nála csináltatom, állítólag ő a legjobb az országban.
9/12 anonim válasza:
Őszintén? Szerintem igen. És nem véletlenül tetted fel a kérdést te sem. Ha zavar csináltasd meg.
10/12 anonim válasza:
Másokon látva kevés dolog az, amit nagyon vészesnek tartok, és ez sem tartozik ebbe a kategóriába, de valószínűleg, ha a saját orrom lenne, én is meg akarnám műttetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!