Fazekas Zoli kérdése:
Szerintetek zavaró az elálló fül? Gondolkodom rajta h megmutessem, ma voltam megbeszelesen, és elbizonytalanodtam.
Figyelt kérdés
2018. jan. 30. 19:34
1/7 anonim válasza:
Attól függ. Van akinek aranyos vele.:)
Én nem műtetném meg a helyedben, bár nem tudom, mennyire áll el a füled, nem hiszem, hogy annyira durva lenne.
2/7 anonim válasza:
Nekem is eláll kicsit és régóta gondolkoztam a műtéten de egyre kevésbé akarom, valahogy megpróbálom elfogadni magam. Ha elbizonytalanodtál, lehet nem ez a te utad.
3/7 anonim válasza:
Nekem is elàll én sosem foglalkoztam vele,régóta nem volt összefogva a hajam és pont ma tűnt fel,hogy tök jó hogy még ez sem olyan tucat rajtam,nekem kifejezetten tetszik.Egy karakteres fül,orr,anyajegy,fog,stb.simàn lehet vonzó nőn meg férfin is ,még az ilyen különleges modellek is nèpszerűek.Ne akarj tömeggyàrtott lenni,nem csak az a szép.
4/7 anonim válasza:
F vagyok. Nekem is elálltak a füleim, ráadásul nem is egyformán. Állandó csúfolásnak voltam kitéve, még felnőtt koromban is. Már 17 évesen tudtam, hogy egyszer megműttetem. Elég sokat kellett várni, de végül is 7 éve megvolt a műtét. Szuper füleim lettek, azóta merek rövid frizurát hordani. Megszűntek a csúfolások. Nem bántam meg. A lényeg a jó orvosválasztás. Szívesen segítek, ha tudok.
5/7 anonim válasza:
Lehet, hogy egy kicsit későn írok, de mindegy. Szóval én is meg akartam csináltatni, el is mentem, meg minden, aztán akkora szuristű volt a pasinál, hogy megijedtem, és mondtam hogy inkább hagyjuk :D
Na de lényeg a lényeg: használj Otosticket.
Videó:
https://www.youtube.com/watch?v=nIKe2TpuOr4
Honlap:
6/7 anonim válasza:
#5-ös! A kérdés kiírója már túl van a fülplasztikán, és nagyon jó lett az eredmény :) Egyébként az Otostick lehet átmeneti megoldás, de véglegesen csak a fülplasztika oldja meg a problémát.
7/7 anonim válasza:
Pasi vagyok. Kissé nekem is elállnak, de nekem ez így jó.
Nekem tetszenek az elálló fülek. És kevésbé tetszenek a fejre vasalt fülek. A fül nem azért áll el, hogy bosszantson minket, egész más oka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!