Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Volt plasztikai műtéted?

Volt plasztikai műtéted?

Figyelt kérdés
Ha igen, milyen? Jól sikerült? Vonzóbb lettél az ellenkező nem számára?

2019. jún. 1. 12:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Fülplasztikám volt, mivel elálltak a füleim. Nagyon jól sikerült és tökéletesen meg vagyok elégedve.
2019. jún. 1. 13:05
 2/12 A kérdező kommentje:
És több embernek tetszel így? Észrevettél ilyen téren változást? :)
2019. jún. 1. 13:08
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

azért egy fülplasztika nem olyan feltűnő XD

nekem nem volt, de volt osztálytársam is megcsináltatta a fülét. neki tényleg nagyon ellált. lányként eltakarta a hajával. de mondta, hogy sokkal jobb lett az élete, pl ha esett mindig aggódott, hogy most lelapul és látszik majd a füle, tökre felnagyította magában ezt a kérdést.

én majd szülés után talán a melleimet fogom megcsináltatni, ha nagyon rámennek. de mivel akkor már lesz férjem, inkább csak magam miatt. ő nem egy melles fajta, inkább a fenékre izgul.

2019. jún. 1. 13:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt. És igen, vonzóbb lettem. Fejembe is szállt.

Férfi vagyok, gynecomastia műtétem volt, azaz a mellem kisebbítették. Sajnos fogyástól, edzéstől sem normalizálódott a helyzet. Így nem volt más választásom, kivizsgáltattam magam és ez lett a megoldás.

De nem volt rám jó hatással a műtét. Mikor eltűnt ez a gát teljesen elszabadultam, elég idióta dolgokba mentem bele csajozás terén. Persze nyilván hosszútávon pozitív az egész:) Csak még 19 évesen fiatal voltam.

2019. jún. 1. 15:15
 5/12 anonim ***** válasza:
66%

Orrplasztika, ajakimplantátum, mellnagyobbítás (többször), zsírleszívás (szintén többször).

Jól sikerültek, de nem hiszem, hogy vonzóbb lettem. Nagyon rá vagyok állva, egy dolgot megcsináltatok és már eszembe is jut egy újabb, aminek a megszállotja leszek, így az önbizalmam mindig nagyon alacsony.

A fentanylt is megszerettem, amit altatáskor kapok mindig, ez is elég szívás.

2019. jún. 2. 10:57
 6/12 A kérdező kommentje:

Pasizás terén észrevettél változást? Amúgy neked tényleg helyre kéne raknod az önbizalmad, nem mindig csak azon kéne pörögnöd, hogy mi nem tökéletes rajtad.

2019. jún. 2. 13:42
 7/12 anonim ***** válasza:
95%
#1-es vagyok és férfi. Én nem tudtam a hajammal eltakarni az elálló füleimet, így gyökeres változást jelentett a műtét az életemben. Azóta nincs komplexusom emiatt.
2019. jún. 2. 20:30
 8/12 A kérdező kommentje:
#7 megértem, a fül és az orr nagyon meghatározó részei az arcnak :) Nekem pár hét múlva orrplasztikám lesz és szerintem nekem is nagyon meg fogja növelni az önbizalmam, ha jól sikerül.
2019. jún. 2. 20:51
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Mellnagyobbításom volt. Tökéletesre sikerült.

Az hogy vonzóbb lettem-e az ellenkező nem számára pont nem érdekel.

2019. jún. 7. 08:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Orrplasztikam volt es sztem jol sikerult :) azota jobban erzem magam sokkal.
2019. jún. 13. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!