Volt plasztikai műtéted?
azért egy fülplasztika nem olyan feltűnő XD
nekem nem volt, de volt osztálytársam is megcsináltatta a fülét. neki tényleg nagyon ellált. lányként eltakarta a hajával. de mondta, hogy sokkal jobb lett az élete, pl ha esett mindig aggódott, hogy most lelapul és látszik majd a füle, tökre felnagyította magában ezt a kérdést.
én majd szülés után talán a melleimet fogom megcsináltatni, ha nagyon rámennek. de mivel akkor már lesz férjem, inkább csak magam miatt. ő nem egy melles fajta, inkább a fenékre izgul.
Volt. És igen, vonzóbb lettem. Fejembe is szállt.
Férfi vagyok, gynecomastia műtétem volt, azaz a mellem kisebbítették. Sajnos fogyástól, edzéstől sem normalizálódott a helyzet. Így nem volt más választásom, kivizsgáltattam magam és ez lett a megoldás.
De nem volt rám jó hatással a műtét. Mikor eltűnt ez a gát teljesen elszabadultam, elég idióta dolgokba mentem bele csajozás terén. Persze nyilván hosszútávon pozitív az egész:) Csak még 19 évesen fiatal voltam.
Orrplasztika, ajakimplantátum, mellnagyobbítás (többször), zsírleszívás (szintén többször).
Jól sikerültek, de nem hiszem, hogy vonzóbb lettem. Nagyon rá vagyok állva, egy dolgot megcsináltatok és már eszembe is jut egy újabb, aminek a megszállotja leszek, így az önbizalmam mindig nagyon alacsony.
A fentanylt is megszerettem, amit altatáskor kapok mindig, ez is elég szívás.
Pasizás terén észrevettél változást? Amúgy neked tényleg helyre kéne raknod az önbizalmad, nem mindig csak azon kéne pörögnöd, hogy mi nem tökéletes rajtad.
Mellnagyobbításom volt. Tökéletesre sikerült.
Az hogy vonzóbb lettem-e az ellenkező nem számára pont nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!