Mit csináljak ha a fürdőruhámba nincsen mellem? Adj tippet, olvass lejjebb x)
Figyelt kérdés
a fürdőruhámb ugy tűnik mindenkinek hogy nincsen mellem. nincs valami olyan trükk hogy nagyobbnak tűnjön? pl jobban meghúzom a fürdőruha pántot stb... plspls segítséget !! adjatok tippeket!!2010. júl. 3. 12:57
1/8 Nikolett_'90 válasza:
Szivacsos melltartó? De ha jobban megkötöd az is jó, csak akkor meg szorítani fog.. :(
2/8 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj.Attól mert kicsi a melled,még a szépséged és nőiességed megmarad.Nem minden férfinek fontos a nagymell.:-)Szóval fogadd el magad úgy ahogy vagy!Ne törd a fejed ilyen dolgokon.
22F
3/8 anonim válasza:
Előzőnek igaza van,am hány éves vagy?
4/8 A kérdező kommentje:
14
2010. júl. 3. 13:21
5/8 anonim válasza:
A szivacsos melltartó jó megoldás ,és lehetőleg háromszög alakú felsőrészt válassz ,mert abba nem kell olyan nagy mell . :) Ja és bátorításként én 14 éves lány vagyok kb. akkora a mellem mint egy 30 éves nőnek ,persze feszes ,meg gömbölyű még ...:D Pedig nem vagyok dagadt . :) Szóval nem tudok úgy végig menni a strandon ,hogy ne esne ki minden pasinak a szeme és hát tükröződik az arcukon ,hogy mit szeretnének csinálni ...:)Tehát egyrészről szerencsésnek érzem magam ,mert bármilyen ruhát felvehetek ,de arról a részről rossz ,hogy senkivel nem lehet komolyan beszélgetni ,mert kiesik a szeme úgy nézi a mellem .:S
6/8 anonim válasza:
vagy:
bikiniben a színeseket válaszd, a V formájúakat!
Mellesleg tettem fel 1 kérdést,h zavar-e a kis mell, és a válaszolók 2 %-t (egy Emos, és egy olyan válaszoló aki mindenre azt mondta,h igen) kivéve senkinek nem volt baja a kis mellűekkel!
7/8 anonim válasza:
Ha van rá pénzed és idős is vagy meg a szervezeted is készen áll akkor egy műtét mehetne, de ha kicsi vagy akkor szivacsos melltartó.
8/8 anonim válasza:
semmi baj a kis mellel de 14évesen még ne vonj le messzemenő következtetéseket arról hogy mekkorák lesznek a melleid.Én ismertem olyat akinek 16-17évesen drasztikusan megnőtt,addig semmi nem volt.
Na de a kérdésre:
Vegyél szivacsos fürdőrucit,az sokat segíthet.
De mondom,14évesen...még annyit fogsz változni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!