Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Kb. mennyibe kerülhet egy...

Kb. mennyibe kerülhet egy ilyen típusú (lejjebb) orrplasztika?

Figyelt kérdés

Meg vagyok elégedve az orrom formájával olyan szempontból, hogy nem nagy, nem "áll ki" az orrcsontom túlságosan.

viszont közvetlenül a "hegyét" kicsit túl hegyesnek tartom... Ha kicsit tompább lenne, akkor találnám (számomra) tökéletesnek.

Valahogy ilyenre gondoltam: [link]

Szóval maga a csont formája, főleg az orrnyeregnél nagyon tetszik, csak az orrom vége nem.

Kb. mennyibe kerülhet a megcsináltatása?

Köszönöm!

L/19

2010. szept. 10. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt 100 ezer alatt is simán megúszhatod, hiszen csak egy bőrdarabot kell levágni. Lehetséges, hogy kb 30-50 között meg is csinálják.
2010. szept. 10. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Nekem úgy 130-ig lenne ideális.
2010. szept. 10. 13:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyiba biztosan nem kerül, hacsak nem a legdrágább helyre mész. Ennyiért már van ahol egy teljes orrplasztikát megcsinálnak, neked pedig tényleg csak egy fél cm-s bőrdarabot kell levágni az orrod hegyéről :)
2010. szept. 10. 13:21
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Jövő héten fel is keresem a sebészt.

2010. szept. 10. 13:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne hamarkodd el! Azért mutass egy képet róla nekünk. :)
2010. szept. 11. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy porcdarabot vennének ki csak az orrodból. Szerintem állami intézetben 50ezerből is megúszod
2010. szept. 12. 21:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Én már jártam hasonló ügyben plasztikai sebésznél konzultáción - nekem is csak egy kis csontot kéne lefűrészelni.

Azt mondta 250 ezer forint lenne.

Tény, hogy Budán, egy "nagymenőnél" voltam - mert mégiscsak az orromról van szó, nem adhatok esélyt annak, hogy elrontsák - de ebből kiindulva nem hiszem hogy 50ért bárki is csinálna neked (jó) orrplasztikát.

2010. szept. 20. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!