Mellemet szeretném megnagyobbítani. Hol lehet?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és kicsinek érzem a mellem, hol lehet szilikon mellet csináltatni?2010. jún. 29. 13:37
11/14 anonim válasza:
Elég gáz, hogy a már a 15 évesek is ezzel foglalkoznak. Ez is a rohadt média miatt!
12/14 anonim válasza:
szia ezen már én is gondolkoztam hogy megakarom műttetni a mellem am egykorú vagyok veled de aztán a neten utána olvastam mennyi macera van vele és hogy milyen drága és vhol találtam egy oldalt hogy helyes megválasztott melltartóval szép formája és nagyobbnak néz ki a melled én ez alapján vettem egy melltartót igaz nem néz ki sokkal nagyobbnak de én igy már elégedettebb vagyok és remélem még nőni fog :D sztem a jó melltartó csodákra képes :D
14/14 anonim válasza:
A legtöbb orvos vállal szülői belegyezéssel iylen idős korban műtétet.
egyébként tényleg várj vele egy kicsit,mert lehet,h még nagyobb lesz.
Am meg én 20 évesen csináltattam meg a cicim,de már 17 évesen ezen gondolkoztam jah és jövőre lehet,h újra mecsináltatom bizonyos okok miatt.
Am meg k*pja be mindenki aki elitéli azt,aki plasztikáztat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!