Szerintetek megműttessem a melleimet? 21/l /kép/
Sosem szerettem a melleimet a formája miatt. 70/c-s méretű melltartót hordok, melltartóban szépek de anélkül nagyon csúnya a formájuk szerintem:( nagyon gondolkodom egy mellfelvarráson, csak erről nem igazán tudok senkivel beszélni. Ameddig volt barátom, ő azt mondta hogy nincs baj veluk, de sosem hittem teljesen el neki, mindig kellemetlenül ereztem magam polo nélkül.
Szerintetek “szükséges” lenne? Aki ír, annak privátban küldök képet. Koszonom a segitseget és az oszinte válaszokat.
A mellizomnak köze nincs ahhoz, hogy áll a nő melle. A női mell ugyanis zsírszövet.
A lényeg, hogy Neked tetszen. Még fiatal vagy, szerintem nem lehet megereszkedve,a mi esetleg indokolttá tenne.
A következő pasid lehet odáig lesz érte úgy, ahogy most kinéz...szóval várj még vele :) Nem olcsó mulatság egy mellfelvarrás
Én mindig utáltam a melleimet, de a pasik odáig voltak érte... végül felnőttként a magam kedvévért varratattam fel, most már én is imádom őket.
Szia
Abszolút megértelek, nekem is hasonló problémám volt és hosszú éveken keresztül megkeserítette az életemet.
Nem rég végre sikerült orvosolni a problémát.
Ha tényleg nem szeretnél implantátumot belerakatni akkor az a jó hírem, hogy a sima felvarrás nagyon szép, abszolút természetes eredménnyel jár. És nem mellesleg a gyógyulás is sokkal gyorsabb, fájdalommentesebb.
Nem kell képet küldj, ezt te magad kell eldöntened mennyire zavar, el tudod e fogadni.
Ha nem tudsz ezzel együtt élni azt ajánlom műtesd meg magad, mert tudom milyen érzés.
Ha érdekelnek a műtéttel kapcsolatos tapasztalataim, jó orvos szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!