Szerintetek megműttessem a melleimet? 21/l /kép/
Sosem szerettem a melleimet a formája miatt. 70/c-s méretű melltartót hordok, melltartóban szépek de anélkül nagyon csúnya a formájuk szerintem:( nagyon gondolkodom egy mellfelvarráson, csak erről nem igazán tudok senkivel beszélni. Ameddig volt barátom, ő azt mondta hogy nincs baj veluk, de sosem hittem teljesen el neki, mindig kellemetlenül ereztem magam polo nélkül.
Szerintetek “szükséges” lenne? Aki ír, annak privátban küldök képet. Koszonom a segitseget és az oszinte válaszokat.
Kicsi szívem ... Tudod miért áll nem megfelelően a nők 98%-nak megfelelően természetesen domborodó melleik?
Mert ku***ra nincs karban tartva a testük izomzatai.
Ha a mellizomzatot karban tartanátok, akkor nem plasztikai beavatkozásra vállalkoznátok.
Persze egyszerűbb a lusta embernek kés alá feküdni, mint napi csak 15 percet pl a mellizomzatra szánni.
Az izomzat megemelkedik s feljebb húzza az egész mellet. Átlag kb3cm-t is megemelkedhet. (persze túlzásba se szabad esni, mert akkor eldolgozhatod - szimpla alapot kell formázni.)
A képet meg ne annyira küldözgesd, akinek a kommentje kb annyiból áll "jöhet a kép". Sok a beteg állat, főleg neten.
Én az egész testedet megnézném s az alapján leordítana, hogy midet hanyagolod el.
+ a szilikon mell tapintása eléggé ratyi (modellem megengedte)
A rendes pasik pedig nem kedvelik a mű melleket, ahogy a tonnányi sminket se.
Fiú társaságomban kibeszéltük mi az ideális mell:
Nagy kezeikbe bele férjen kényelmesen.
+a nagy mell nagyobb súly, a nőnek fájhat a derekuk tőle, arról nem is beszélve, hogy erősebb súly alatt nyúlik durván a bőr.
C- s méretet szépen karban lehet tartani 😉 csak ne lustuljon az ember.
Azt se feledd a mellnek van egy természetes formája, nem az a normális amikor peckesen a nyakadba felnyomva áll.
Ha úgy érzed akarsz erről a témáról beszélni, írj csak.
25/N
Kedves 12es válaszoló!
Nem szilikon melleket szeretnék, a méretén egyátalán nem szeretnék változtatni:) 157cm és 47kg vagyok, heti 5ször járok edzőterembe lassan 2 éve állandóan, egyátalán nem hanyagolom magam. A testem minden további részével meg vagyok elégedve, egyedul ezzel nem, amin ugye nem tudok változtatni:) és tévhit, hogy a mellizom gyakorlatoktol változna a mell tartása, tudom, mert rendszeresen edzek mellizomra de aemmi. A-s vagy B-s kosárnál elképzelhető, de az én melleimen nem változtatott az edzés sem.
Ès mindenkinek mondom még egyszer, nem szilikon melleket szeretnék! Csak a formáján változtatnék (ha megoldható szilikon nélkül) ami “benne van” természetes maradna :D
12-es te aztán olyan okos vagy, kár volt megszólalnod. :D Féltékeny vagy??
Kérdező: nekem szilikon cicim van, de nekem pici volt azért csináltattam meg. Azóta olyan boldog vagyok hogy csak na! Ha téged zavar csináltasd meg!!!!!! Ha van facebookod akkor csatlakozz a Plasztikai sebészet nevű csoportba. Ott kapsz segítséget! Vagy regisztrálj a hoxára, ott is tudsz tanácsot kérni.
Nekem is írhatsz. Képet nem kérek, de lelkifröccsöt szívesen adok.
Szvsz ilyen kérdésekben a te véleményed számít. Komfortosan érzed magad? Kapsz magadra melltartókat? Zavar sportoláskor, alvás közben? Az önképed, önbizalmad milyen?
A random emberek, pasik jönnek-mennek. Neked egy életet kell vele leélned, és az hogy XY szerint szexi-e , ne definiálja már az egész egzisztenciád.
Egyébként a mellizom a tejmirigyek alatt van, amiket a kötőszövet tart meg. Ha az genetikailag nem erős, cseszheted. Pláne ha a mellmirigyek nehezek.
Az a helyzet, hogy evolúciós szempontból a lógó mell normális, nem hátrány. A természetben az volt a fontos hogy meg legyenek etetve az utódok, a többi tökmindegy. Mindenféle természetben élő törzsek asszonyain, meg mindenféle nagytestű emlősön pl. lovon, kecskén is gyakran lógnak. Pedig aztán az a mozgás nonpluszultrája, nem irodákban ülnek hanem az van hogy futsz vagy te vagy az oroszlán/farkas/egyéb csúcsragadozó ebédje, 7 hét napon, egész évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!