Plasmage (műtét nélküli szemhéj emelés plazmatechnológiával) kezelésen vett részt valaki? Mik a tapasztalatok?
Köszi a tippet, láttam én is már ezt a tapaszt youtube videókban. Személyesen is ismered, próbáltad?
70 év feletti rokonom küzd megereszkedett szemhéjából fakadóan folyamatos szemgyulladással, mert a megereszkedett bőr miatt a szempillái befelé fordulnak, s a szem felületét karcolva állandóan gyulladásban tartják. Ezért kérdezem, hogy van-e róla saját tapasztalatod is, mielőtt ezt ajánlanám neki.
Januárban fogom megrendelni, úgyhogy egyelőre nincs.
Egyébként a háton alvás segíthet, legalábbis abban biztosan segít hogy ne romoljon a helyzet. Ezt is egy videóban láttam, egy nő csinált egy vlogot hogy hogyan jött rendbe a szemhéja, és említette ezt is. Ha a hátamon fekszem akkor tényleg rendesen van a szemhéj, ugye úgy nem tud lógni, ez tény. Bár gondolom ez nektek nem segít :(
Ha még majd tudok valamit akkor írok, és majd elmondom a tapasztalataimat a tapasszal kapcsolatban is.
Köszönöm szépen a válaszodat ismét. Ha lesz már tapasztalatod, kérlek, majd oszd meg.
Sajnos a helyzet ebben az esetben már elég súlyos, nem tartom valószínűnek, hogy a háton alvás megoldaná, ettől függetlenül megköszönöm, ha esetleg be tudod linkelni az említett videót, hátha találunk benne más hasznos tippet is.
Néztem közben én is öntapadós tapaszokat ebay-en és aliexpress-en, elég olcsón lehet venni; lehet, egy rendelésbe én is beleugrok, ha a rokonom úgy gondolja, hogy szeretne ilyen tapaszokkal élni a szemén.
Kedves 9/9 anonim!
Nem vettem részt ilyen kezelésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!