Új iskolába mentem és ők még nem tudják, hogy eláll a fülem. Elég ciki utálom, még csak 14 éves vagyok, bevarrathatom már? Vagy várjak vele? Vagy ne is csináljak vele semmit?
csináld úgy a hajad hogy ne tedd a füled mögé és akkor nem fog látszódni
teljesen eltakarja(persze ha lány vagy)
de mondjuk ha fiú akkor is lehet hosszú hajad csak nem mindegy hogy ilyen nagyon sima hosszú és a vége egyenesbe levan vágva menj el egy fodrászhoz és találjatok ki valamilyen hosszúhoz illlő fazont ami nem is olyan snassz
6 éves kortól megcsinálják... :) olvass róla, keresgélj igy: elálló fül plasztikája, fülműtét, fülplasztika
vagy janky.hu
Nekem is eléggé elállnak a füleim, próbálom eltakarni a kiengedett hajammal. Mivel sportoláshoz nem túl előnyös így, ezért úgy gumizom össze, hogy a fülemen rajta legyen a hajam, így leszorítja, ezt pedig eltakarja az a pár tépett tincs.:) Egyébként a hajpánt is jó megoldás lehet, ha szereted. Tudom, minden ilyen embernek el kéne fogadni, nekem nehezen megy, de ilyen kis praktikákkal viszonylag meg lehet oldani.
Hát...remélem segítettem valamennyit.:D
Nemhiszem hogy csúfolni fognak. Vagy ha mégis akadni fog egy-kettő az idiótább fajtából, ne is foglalkozz velük, ők fogjálk majd szégyellni magukat felnőttkorukban hogy ilyen gyerekesek voltak még 14évesen is.
Amugymeg valószínűleg ezért(is) vagy te különleges:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!