Befelé forduló mellbimbó! Mi a véleményetek róla? Ciki? Megéri megműttetni?
Sajnos teljesen befelé forduló a mellbimbóm!Sajnos ez engem nagyon zavar,sokat ront az önbizalmamon,főként a sexualitás terén és a férfiak előtt!:(
Csak én reagálom túl,vagy ez tényleg ciki a fiúk szemében?Sokat gondolkodtam,hogy felkeresek egy plasztikai sebészt és megműttetem!Még csak 20 éves vagyok,magamnak nem hinném,hogy tudnám finanszírozni.Tud valaki erről információt?(pl ár?jó orvost ajánlani...stb)
A válaszokat előre is köszönöm!
Aki szeret, azt nem fogja zavarni...
Tehát ha nem egyéjszakás futókalandokra vágysz, akkor szerintem nem probléma. Ha kellenek az egyéjszakázások, akkor már lehet...
üdv
ax
Ha a párod felizgat akkor majd kiemelkedik a bimbód :)
Nekem is az volt, első baba szoptatásánál jelentett eleinte gondot.
Miután a babám már nem szopott a "elmúlt" a befelé fordoló bimbóm
Ilyen a befelé fordult mellbimbó.
KEdves kérdező: Ez azért nem olyan mitha nem is lenne mellbimbó ! :S
előző vagyok:
itt van róla egy kis info: ,,A Niplette megoldást nyújt a befelé forduló vagy lapos mellbimbó miatti nehézségekre, melyek miatt a baba nehezebben vehető rá a szopásra. Használata fájdalommentes és maradandó megoldást nyújt. A mellbimbóra egy kis gyűszű alakú kupakot kell helyezni, melyben enyhe szívó hatás érezhető – pár hetes viselés már meghozza a kívánt eredményt. A Niplette használata elsősorban a terhesség előtt ajánlott, de ha a mell nem túl érzékeny, akár a terhesség első hónapjaiban is alkalmazható. A terhesség utolsó hónapjaiban azonban már nem szabad használni. Szülés után, még a szoptatás megkezdése előtt pár perces használat megengedett, de ha a tej már elindult, akkor már nem szabad feltenni."
és ez nem reklám, csak nem akarom, hogy feleslegesen megműttesd magad. nem csak kismamáknak való, és maradandó megoldást nyújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!