Befelé forduló mellbimbó! Mi a véleményetek róla? Ciki? Megéri megműttetni?
Sajnos teljesen befelé forduló a mellbimbóm!Sajnos ez engem nagyon zavar,sokat ront az önbizalmamon,főként a sexualitás terén és a férfiak előtt!:(
Csak én reagálom túl,vagy ez tényleg ciki a fiúk szemében?Sokat gondolkodtam,hogy felkeresek egy plasztikai sebészt és megműttetem!Még csak 20 éves vagyok,magamnak nem hinném,hogy tudnám finanszírozni.Tud valaki erről információt?(pl ár?jó orvost ajánlani...stb)
A válaszokat előre is köszönöm!
szerintem te csak arra vágysz, hogy valaki kifizesse azt a "műtétet"
de abból nem eszel!
És ez az Avent Niplette nevű "kütyü" még az olyan mellbimbóra is hatásos, ami semmilyen esetben sem fordul ki (még ingerlésre, vagy hidegre sem)?
A másik, amit nem tudok, az az, hogy ilyen mellbimbókkal teljesen lehetetlen a szoptatás, vagy lehetséges, mert ahány helyen olvastam róla, mindenhol más írtak...
Találkoztam olyan lánnyal, akinek ilyen volt, egyáltalán nem zavart. Feltűnt ugyan, de nem volt taszító.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!