Buksi1995 kérdése:
Szerintetek nagyon vészesen néz ki az orrom?
Figyelt kérdés
Mindenki mondja hogy helyes vagyok meg nincs velem baj, meg semmi. De engem nagyon zavar hogy ilyen az orrom. Mit gondoltok nagyon vészes?
2018. okt. 11. 19:33
1/11 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele. Szép, szabályos orr.
3/11 anonim válasza:
Semmi baja az orrodnak.. Először azt hittem hogy valami nagy "krumpli orr" lesz, de a tiéd teljesen rendben van.
"engem nagyon zavar, hogy ilyen az orrom" ez alatt mit értesz amúgy, hogy milyen?
4/11 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ilyen kiálló.. Vagy nem tudom hogy mondjam:/
2018. okt. 12. 09:50
5/11 anonim válasza:
Az orrnak az a dolga, hogy kiálljon. :D
6/11 anonim válasza:
Hát ennyiből nem lehet megmondani. Jobb lett volna ha csak a szemedet takarod ki és lehet látni az arcoddal együtt. Úgyhogy így passz.
7/11 anonim válasza:
Szerintem ez egy teljesen normális orr.
9/11 anonim válasza:
Nő létemre szabálytalanabb orrom van, értem ez alatt, hogy profilból görbe, szemből meg kicsit széles, de ezzel is teljesen ki vagyok békülve, szóval elképzelni nem tudom, te mit utálhatsz a sajátodon. :D
10/11 anonim válasza:
bárcsak az én orrom lenne ilyen szép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!