Striák eltüntetésével kapcsolatban milyen orvoshoz forduljak?
Semilyen orvoshoz se.
Nincs ellenszere. Idővel halványodik.
Ez sajnos genetika. Vannak striára hajlamos nők. Van akinek egy sincs, hiába hízik vagy fogy.
Ezt megelőzni lehetett volna csak. Krémekkel hogy a bőr ne repedjen meg.
Ez sajnos ilyen marad, csak elfogadni lehet. Ahol a rostok elszakadtak, ott már nincs gép ami összehúzza!
Nekem is vannak. Én elfogadtam már.
Köszönöm a válaszokat! Feltétlen utánanézek a dolgoknak, kenegettem magam kenőcsökkel,kókuszzsírral is, mégis előjöttek, kénytelen leszek megycsináltatni,felfordul a gyomrom ha tükörbenézek ha csak néhány lenne azt el is tudnám fogadni, de úgy néz ki a hasam mint egy ezeréves rossz kaparófa.
Bőrgyógyásznál is voltam már de amit felírtak az sem használ (nem jut eszembe a neve) de akit érdekel az nyugodtan írjon rám privátba kikeresem a gyógyszer nevét hátha másnak használ.
Marhasag h kremekkel barmit el lehet erni. Eleve a stria olyan melyen van mint egy tetovalas, a kremekbol pedig meg az orvosi melyhamlaszto kremek se ernek le a bornek addig a retegeig. Attol h bezsorozod a tetejet meg ugyanugy szet fog repedni.
Idovel halvanyul (2-3 ev). Amugy kimetszik mutettel, es akkor talan csak par heg marad utana. De en tuti nem fekudnek kes ala ezert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!