Néhány hérdés felvetődött bennem fülplasztikával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
plasztika után lehetek egy légtérben(házban) állatokkal(pl:kutya)? a kötés az mekkora lessz amit rögtön a műtét után kapok? Utánna a fejpántot napközben is kell hordanom?2018. szept. 16. 09:16
1/3 A kérdező kommentje:
igen természetesen felvetődöt bennem :D bocsi rosszul irtam a kérdést, de szerintem érthető
2018. szept. 16. 09:17
2/3 anonim válasza:
Keress fel egy plasztikai sebeszt aki minden kérdésedre választ ad. Ne itt kérdezd olyanoktól akik nem orvosok. Amugy igen nyilván tartozkodhatsz egy légtérben kiskutyaval csak vigyázni kell.
3/3 anonim válasza:
Nekem volt fülplasztikám, ezért tudok válaszolni. Lehetsz egy légtérben állatokkal. A kötés amolyan turbánszerű lesz. Varratszedés után éjszakára kell a fejpánt, kb. egy hónapig. De még utána is óvnod kell a füledet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!