Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Heg eltávolítása apró, olcsón?

Heg eltávolítása apró, olcsón?

Figyelt kérdés
Van az orromon egy apró heg ami azért keletkezett,mert régen anyajegy volt ott,de lézerrel leszedettük,most így felnőtt fejjel már zavar a heg,egyik oldalra esik az orrom csúcsán,így tükörből vagy képeken is nézve kicsit másabb az arcom karaktere ,hogy ott van az a heg. Néztem pár orvost,de kb sehol nem látok ilyen ajánlatot,hogy ilyen pici heget eltüntetni,csak nagyobb hegekről látok min 60-100ezerért. Nem tudnak valaki ajálnani egy dokit aki olcsóbban megcsinálná? Sajnos a konzultációk is 20-30ezerbe kerülnek. Olyan lenne jó akihez elmegyek meg is csinálja kb azonnal 20-30ezerért.
2018. júl. 26. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia!Én tudok ajánlani egy olcsó módszert,igaz ez nem plasztikai beavatkozás,de egy próbát megér. Vegyél Contractubex gélt, és ha rendszeresen kened vele lehet az is eltünteti. Én sokféle hegre kentem és nagyon bevált. Kentem már varrat utáni hegre, piercing okozta hegre,vadhúsra, pattanás utáni hegre és mindet eltüntette,a nagy hegeket pedig úgy elhalványította,hogy alig lehet észrevenni. Esetleg ha ezt megpróbálod lehet használ, ha mégsem akkor majd utána menj el a plasztika irányába. Sok sikert! :)
2018. júl. 26. 11:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerinted úgy is használ,hogy ez már nagyon régi heg? Több éves ,ha igen mindenképpen kipróbálom!!
2018. júl. 26. 11:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom. A krém ára kb 2-3000 Ft, tudom egy krémhez képest nem olcsó, de a plasztikánál olcsóbb az tuti. Lehet,hogy így is megér egy próbát. Esetleg olvass utána a neten ilyen témában,hátha régi hegek elhalványításáról is írnak a krémmel kapcsolatban valamit. :)
2018. júl. 26. 11:55
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy régi hegre jó lenne a Contratubex. Inkább a szilikon tapasz de az se 100%.

Amúgy honnan vetted hogy a konzultáció 20-30 ezerbe kerül? Van olyan orvos akinél ingyenes...csak körül kéne nézni.

2018. júl. 26. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:

szia van egy kezelés a plazma pen.

nézz utana kozmetikusoknal, csepelen van egy szalon ahol olcsóbb.de ha csak hegkezelest szeretnel az belvarosi szalonokban is olcsó.

2018. júl. 31. 19:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia és szerinted működnek az ilyen kozmetikai kezelések? Kicsit félek tőlük,hogy csak hókuszpókusz az egész ezért gondolkodtam inkább egy sebészben aki tuti megcsinálja. Mert azt nem akarom,hogy járjak kozmetikusokhoz jó sok pénzért aztán semmi eredménye. Inkább akkor fizetek egyszer többet ,de tuti végeredmény. Amúgy tényleg egy picike hegről van szó ami jó sok éves az orrom csúcsán,persze látszik,de nem nagy. Nézegettem most orvosokat és láttam ilyen mezoterápiás kezelést arcra,szerintetek az jó lehet? Azt írták,hogy jó hegekre is.
2018. aug. 2. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!