Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lehet mellfelvarrást altatás...

Lehet mellfelvarrást altatás nélkül? (nem implantátumos! )

Figyelt kérdés

Régóta szeretném megműtetni a megereszkedett cicijeim. Nem szültem, fiatal vagyok, sajnos genetikusan ilyen.

Lassan a pénzügyi része is adott lesz, hogy megtehessem, viszont nagyon félek az altatástól.

Voltak már kisműtéteim, de azoknál volt olyan opció, hogy nem altatnak, hát gondolkodás nélkül azt kértem.

Mellfelvarrásnál ez lehetséges?

Feszesebb melleket, és kisebb bimbókat szeretnék.

Az, hogy közben hallom, ahogy az orvos arról beszél, hogy épp vagdosnak, nem zavar, látni úgysem fogom, de amúgy sem undorodom sem a vértől sem a műtétek látványának zömétől.

Melyik klinika vállalná vajon?

Köszönöm előre is.

2018. jún. 29. 12:54
 1/5 A kérdező kommentje:
Illetve, altatás esetén intubálnak?
2018. jún. 29. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy ilyet csinálnak altatás nélkül.

De mitől félsz? Este is félsz aludni?

2018. jún. 29. 13:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez azért nem kis műtétnek számít. Intubálnak is közben. Ha egészséges vagy akkor nem lesz baj. Ezért kell előtte EKG, labor, mellkas röntgen, mell UH.

Dr. Kovács Ferenc az országban szerintem a legjobbja sima felvarrásban.

2018. jún. 29. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Nővérem kb 3 éve varratta fel,őt nem altatták.
2018. jún. 29. 13:48
 5/5 qborka ***** válasza:

Lehet altatás nélkül is, így olcsóbb vslamivel. nekem is nagy para volt az altatás, de eszembe nem jutott volna csak érzéstelenítéssel megcsináltatni a melleimet.

Bőven elég volt, amikor nagy anyajegyet vettek le. az a szag ... fujj...

Bevettem a Dormicumot kb 13:10-kor, még 13:21-kor írttam a kedvesemnek Viberen, aztán képszakadás, és 16:30 körül tértem magamhoz. Nagyon dideregtem rövid ideig. Nem éreztem semmit, az intubálást sem. Nem emlékszem semmire. Utána bágyadt voltam egy napig, engem a dehidratált állapot megviselt. Hiába kaptam infúziót.

2018. nov. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!