Mit gondoltok, ha teljesen ingyenessé válnának a mellplasztikai műtétek, akkor több nő nagyobbíttatná meg a kebleit?
mit gondoljak róla? Ha teljesen ingyenessé tennék a hajátültetést, akkor több férfi ültetné át a haját.
Mi féle kérdés ez?
Nyilván. S többen is kisebbítenék, az is nagy gond sokaknak.
Én maradok a saját közepesemnél, pedig jó lenne, ha kicsi lenne, de ha ez van, maradjon, nem szeretem a műtéteket. De sokan másképp gondolkodnak, sokaknak pedig tényleg komoly gondot okoz a mellméretük, akár fájdalmakat is.
Nekem nagy melleim vannak úgy is, hogy fogytam. Örököltem.
Mindig görnyedtem emiatt, mert szégyelltem is-sokszor beszóltak miatta, amikor kisebb voltam és utáltam, plusz megtaláltak a fogdosó perverzek.
Én alapból sem szeretem, szóval én ennek örülnék, szeretnék egyszer mellkorrekciót.
A műmell alatt többnyire műszív dobog! (Értsd: Akinek annyira fontos a saját kinézete, hogy ezért műtétnek veti alá magát, annak kevésbé fontos a párja, gyerekei, barátai.)
A feltett kérdésre:
Biztosan többen mennének el műtétre. Ez a mai világ mellékterméke. Pedig lehet boldog valaki akár kicsi, akár nagy mellekkel, ha nem az ÉN-t hajszolná, nem hallgatna a kártékony reklámokra (Mert megérdemled!) Ha megelégedne azzal, ami jutott neki, és megpróbálni azzal együtt megtalálni a lelki békéjét, mások szeretetét, megbecsülését, a boldogságot.
Persze kívéve azokat, akiknél egészségügyi probléma indokolja a műtétet. Azok természetesen orvosi javaslatra műtessék meg magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!